Interim-management en advies

Als interim manager ben ik beschikbaar voor de ondersteunende sectoren die zich richten op het Kwaliteitsbeleid, planning en control, en Marketing en Communicatie en als secretaris raad van bestuur.

Ik adviseer u of uw medische staf graag bij het maken van realistische beleidsplannen.

Reactie van een team:

Wij hebben Carla in 6 maanden leren kennen als een doortastende vrouw die haar doelen nastreeft. Zij houdt van direct aanpakken; liever gisteren geregeld dan vandaag! Soms gaat zij daarbij iets te hard van stapel, maar staat dan open voor opbouwende kritiek. In korte tijd heeft zij het nodige voor elkaar gekregen en heeft ons menig keer wakker geschud. Wij bouwen door op de haar ingeslagen weg. - Aldus het team van 4 zorg coördinatoren waaraan ik leiding heb gegeven in het Diakonessenhuis.

Reactie van een opdrachtgever:

Toen het afdelingshoofd OK na een roerige periode plotseling wegviel, met de oplevering van een heel nieuw OK complex binnen enkele maanden in het vooruitzicht, heeft Carla in korte tijd het vertrouwen van het leidinggevende team van de OK weten te winnen. Vanuit die positie heeft ze structuur en rust weten te brengen. Daarnaast heeft ze binnen enkele maanden lastige thema’s geïdentificeerd en bespreekbaar weten te maken, om zo de start voor het nieuwe afdelingshoofd te vergemakkelijken. – Aldus Luuk Versluis, opdrachtgever in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Opzet kwaliteitsfonds DOKh – huisartsen